Ilmoitukset

Vikailmoitukset

Vikailmoituksen voitte tehdä toimistollemme arkisin klo 8 – 16, puhelimitse 09 2707 0060, sähköpostilla info@kirvesniemi.net tai internetin kautta täyttämällä huoltokutsunPäivystystyö on aina ilmoitettava puhelimitse, sähköpostilla ja internetin kautta tehdyt ilmoitukset käsitellään arkena klo 8 – 16.

Voitte jättää meille vikailmoituksia / korjauspyyntöjä huoneistoanne, taloyhtiön yleisiä tiloja tai piha-alueita koskien. Autamme Teitä mielellämme asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Samasta numerosta 09 2707 0060 tavoitatte myös päivystävän huoltomiehen iltaisin ja viikonloppuisin kiireellisiä hätätilanteita varten.

Päivystystyö on sellainen työ, jota ilman huomattavaa vahinkoa asukkaalle tai kiinteistölle ei voida siirtää seuraavaan arkipäivään esim. putkivuodot, sähköongelmat, ovenavaukset.

Huoneistokohtaisissa vahinkotapauksissa ota yhteys myös kiinteistön isännöitsijään.

 

Ilmoitukset

Voit tehdä ilmoituksia toimistostamme saatavalla lomakkeella tai internetin kautta. Ilmoitus on tehtävä saapumisesta, poislähdöstä, lapsen syntymästä ja nimenmuutoksesta. Ilmoitukset on meitä varten ylläpitääksemme asukasrekisteriä.