Kiinteistöhuoltoa vuodesta 1987

Paikallinen perheyritys


Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy on kiinteistöhuollon osaaja, joka on palvellut vantaalaisia taloyhtiöitä jo yli 30 vuoden ajan. Tarinamme sai alkunsa vuonna 1987, kun Tapio ja Lilja Kirvesniemi perustivat yrityksen, jossa Tapio vastasi kiinteistöhuollosta ja Lilja keskittyi siivoukseen. Myöhemmin mukaan liittyivät myös pariskunnan lapset Juha ja Niina.

Yrityksemme on kasvanut tasaisesti, ja nyt toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa Juhan pojan Jon Kirvesniemen luotsaamana.

Tällä hetkellä työllistämme noin 30 kiinteistöhuollon, siivouksen ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Ydinaluettamme on Tikkurila, jossa olemme toimineet aina perustamisestamme asti. Lisäksi palvelemme paikallisesti Koivukylän ja Korson sekä Pakkalan ja Kartanonkosken alueilla. Hyvä paikallistuntemus ja sijainti lähellä asiakkaita ovat meille valtteja, joista emme tingi. Siksi panostamme toiminnan ja laadun kehittämiseen nykyisillä toiminta-alueillamme myös tulevaisuudessa.


Olemme tunnettuja nopeasta toiminnasta ja laadukkaasta työnjäljestä. Pyrimme kehittymään näillä osa-alueilla edelleen, tavoitteena palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Hyvää palvelua asiakkaillemme


Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Tikkurilan keskustassa sijaitseva toimistomme on avoinna joka arkipäivä kello 8–16. Tule käymään silloin kun sinulle sopii, niin hoidetaan yhdessä asiat kuntoon! Luonnollisesti palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostilla. Monet asiat, kuten vika- ja muuttoilmoitukset, voit tehdä kätevästi myös nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Käytössämme on useita sähköisiä järjestelmiä, joiden avulla ylläpidämme jatkuvasti huoltokirjoja sekä huoltotehtävien ja avainrekisterin hallinnointia. Vikailmoituksen tekemisen jälkeen asiakkaamme voivat seurata huoltotyön etenemistä sähköisesti.

Työntekijämme ovat pitkän linjan ammattilaisia, joilla on sekä alan koulutus että vahva työkokemus. Kiinteistöhuolto- ja siivousala kehittyy jatkuvasti, joten tarjoamme työntekijöillemme säännöllistä lisäkoulutusta ammattitaidon kehittämiseksi.

Panostamme työhyvinvointiin ja pitkiin työsuhteisiin. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät yrityksessämme. Osa työntekijöistämme onkin ollut palveluksessamme jo noin 20 vuoden ajan.

Omien työntekijöidemme lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä eri alojen ammattiliikkeiden kanssa.

Käytössämme on sähköinen järjestelmä, jonne kirjaamme kaikki huoltotyöt. Näin on milloin tahansa helppo tarkistaa, mitä kiinteistössä on tehty.

Monipuolista kiinteistöhuollon osaamista


Kiinteistöhuoltopalvelumme kattaa kaikki kiinteistön
sisä- ja ulkopuoliset tehtävät. Asiantuntevat huoltomiehemme huolehtivat yhtä lailla sekä kiinteistön taloteknisistä osa-alueista, kuten LVIS-järjestelmien toiminnasta, huolloista ja korjauksista, että perinteisistä talonmiehen työtehtävistä, kuten pienkorjauksista ja kiinteistön yleisestä hoidosta.

Pidämme ulkoalueet hyvässä kunnossa ja teemme tarvittaessa myös erilaisia korjaus- ja rakennustöitä. Raportoimme mahdollisista ongelmista ja pyrimme aina keksimään kiinteistön isännöitsijälle kokonaisvaltaisen ratkaisun ongelmien korjaamiseksi.

Laajasta kalustostamme löytyy sopiva kone tai laite joka tehtävään ja kaikenkokoisille piha-alueille sekä myös parkkihallien pesuun ja puhtaanapitoon. Meillä on muun muassa peseviä imulakaisukoneita, kiinteistötraktoreita, vaihtolavalla ja nostimella varustettuja kuorma-autoja sekä lava- ja pakettiautoja. Pidämme kalustosta hyvää huolta ja päivitämme sitä jatkuvasti.

Meillä riittää tietotaitoa talotekniikan eri ongelmien ratkaisemiseen ja vahvaa osaamista esimerkiksi kiinteistöautomaation suhteen.

Pinnat kiiltämään


Siistit ala-aula ja rappukäytävä ovat taloyhtiön käyntikortit.

Hoidamme vankalla ammattitaidolla kaikenlaiset taloyhtiöiden siivoustyöt. Osaavilla työntekijöillämme on vuosien kokemus alalta. Käytämme ajanmukaisia välineitä ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä pesuaineita ja menetelmiä.

Viikoittain tai useammin toistuvaan ylläpitosiivoukseen kuuluu rappukäytävien ja muiden yleisten tilojen perussiisteydestä huolehtiminen, kuten lattioiden pyyhkiminen. Muutaman kerran vuodessa tehtäviin erikoissiivouksiin kuuluvat esimerkiksi portaiden peseminen ja lattioiden vahaus. Tarvittaessa teemme myös asuntojen loppusiivouksia.